06.06.2019

Prestižna nagrada “Superior Taste Award” za brand “Royal adriatic” proizvode

Orada adriatic d.o.o. Vam sa ponosom predstavlja osvojene nagrade na prestižnom natjecanju u Bruxellesu - Superior Taste Award.

Naime, istoimenu nagradu dodjeljuje iTQi (International Taste & Quality Institute) koji su jamstvo visoke kvalitete proizvoda te izvornosti samog okusa.

Svi pristigli proizvodi ocjenjuju se rigoroznim metodama senzorskog ali i slijepog testiranja  na temelju samog izgleda, teksture, mirisa i okusa proizvoda.

Orada adriatic d.o.o. je dobitnik “Superior Taste Award-a” za 2019.g. za oba prijavljena proizvoda i to: Orada filet i Brancin filet u MAP pakiranju te smo osvojili 2 zlatne zvjezdice.

Vrijednost je time veća što je naša tvrtka sudjelovala po prvi puta na ovom prestižnom natjecanju zajedno sa najvećim međunarodnim brandovima.

Više o iTQi na www.taste-institute.com
Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti te anonimizirane statistike pristupa. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Klikom na “Slažem se” pristajete na upotrebu kolačića.